Welkom WRIJF ambassadeur!

 • Wrijf wil waarde toevoegen aan écht contact tussen ouder en kind.
 • Wrijf houdt van ouders, opvoeders, verzorgers die verantwoordelijkheid nemen om een/hun kind te ondersteunen in de basisbehoefte van rust, kracht, slaap, veiligheid en balans.
 • Wrijf wil dat ouders, opvoeders, verzorgers begrijpen dat als kinderen aandacht vragen, ze iets fundamenteel duidelijk maken, met hun gedrag als signaalfunctie én dat aanraken daar een belangrijke rol in speelt.
 • Wrijf staat voor écht durven voelen wat je nodig hebt en helpt jou om de balans terug te vinden door middel van geur en aanraking.
 • Wrijf gelooft in de zelfherstellende kracht van het lichaam en de kracht van de natuur om hierin bij te staan.
 • Wrijf voedt de huidhonger en de honger naar aandacht.
 • Wrijf droomt van Wrijf in iedere huiskamer, in iedere slaapkamer thuis en in iedere zorgkamer en dat bij kinderen van 3 tot 108 jaar.

WRIJFweetjes

 • Wrijf wordt met zorg samengesteld door een gespecialiseerd bedrijf.
 • Wrijf wordt gebotteld in Zwitsers Miron glas: omwille van een betere bescherming tegen lichtinwerking.
 • Wrijf is hierdoor langer houdbaar in gesloten verpakking erdoor.
 • Wrijf is na opening tot 12 maand houdbaar.
 • Wrijf wordt gebotteld in de gevangenis. Werken geeft gedetineerden de kans om hun verantwoordelijkheid te nemen en de slachtoffers te vergoeden. Ze verwerven levensdiscipline en beroepservaring, en vinden later makkelijker hun plaats in de maatschappij.

WRIJF Official Dealer list

Wij kiezen onze retailers graag bewust uit. De winkels waar wij mee samen werken kennen een uitstraling en doelgroep die past bij Wrijf. Onze Wrijf-ambassadeurs komen op onze officiële dealerlijst en zijn daarmee vindbaar voor onze klanten.

Hoe word ik WRIJF Official Ambassadeur?

 1. Maak uw interesse in inkoop kenbaar via wrijf@amba-amba.be.
 2. Wij nemen dan contact met je op voor een verdere (telefonische) kennismaking
 3. Hierop ontvangt u een inlognaam en code voor onze webshop www.gevoelenswinkel.be
 4. Je account wordt door ons als dealeraccount ingesteld waardoor je gegevens meteen in orde zijn. Na bestelling word je automatisch doorgestuurd naar de betaalservice. Wij ontvangen jouw order digitaal binnen, kijken die na en plannen die in.
 5. Je hebt de keuze voor afhalen of verzenden. Je krijgt bericht als je bestelling klaar staat. Nieuwe orders worden steeds verwerkt in volgorde van ontvangst. Standaard levertijd is max. 1-2 weken voor verzending.

Minimale bestelwaarde

Bij een eerste bestelling geldt een minimale bestelwaarde van €150 excl BTW. Bijbestellen kan daarna onbeperkt.
Voor professioneel gebruik in een praktijk zijn flessen van 1 liter ook verkrijgbaar. Neem contact op voor meer informatie.

Verzending

Voor orders groter dan €300,- exclusief BTW is de verzending gratis binnen de EU*. Alle orders worden steeds met verzekerde waarde opgestuurd met Bpost trackingnummer en -link, die je dan per mail ontvangt. Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten €15 voor pakket tot 10kg Prijs- en assortimentswijzigingen onder voorbehoud.

Levertijden

Wrijf wordt gebotteld in samenwerking met Cellmade, in de gevangenis van Oudenaarde. Verzenddata kunnen verschillen per Wrijf product Bij het bestellen van een mix van Wrijf producten is onze standaardprocedure dat dat we alles in één keer verzenden. Als je afzonderlijke zendingen wilt ontvangen, dan graag afzonderlijke bestellingen plaatsen.

Media

We stellen fotomateriaal en promomateriaal ter beschikking.

Wrijf stelt graag diverse media ter beschikking voor geautoriseerde leveranciers. Deze kan je gebruiken voor op je website en in drukwerk. Je hoeft daarvoor geen toestemming te vragen. Het is niet toegestaan een eigen logo of tekst aan de foto's toe te voegen.

Maak gebruik van volgende hashtags #wrijf #vrijdagwrijfdag #wrijfhetermaarin #pakjetijdvoorwrijftijd #ziemekaargraag #relax #kracht #slaap #blij #nest #relax #kracht #slaap #blij #nest #wrijfwijs #welinjevel #whattheworldneedsnow #dewrijfacademie

Bent u geen geautoriseerde dealer, dan vragen wij je eerst contact op te nemen met wrijf@amba-amba.be voordat je de media gebruikt. Wrijf is eigenaar van deze bestanden en staat ongeautoriseerd gebruik niet toe.

Media downloaden

Werken met Wrijf

De Wrijf-academie biedt opleidingen aan om als volwassene kinderen te helpen de gepaste Wrijf te kiezen, met Wrijf-technieken groot en klein. De info kan je op dit moment terugvinden via www.amba-amba.be, programma/opleidingen We voorzien een aanbod voor Wrijf ambassadeurs, maar ook voor ouders. En je kan ook een workshop boeken voor jouw bedrijf, winkel, voorziening, school.